Home >

Senior Recruiter Nijmegen

Locatie

Nijmegen

Publicatiedatum

11-10-2019

Opdrachtgever

Fintrex BV

Wat ga jij doen?

Ben jij een echte recruitment topper en heb je al ervaring? Ben je op zoek naar meer verantwoordelijkheden binnen recruitment? Word dan onze nieuwe recruitment collega bij FINTREX in Nijmegen! Voor onze FINTREX part of Yource vestiging in Nijmegen zoeken wij een nieuwe recruiter. Waarom is dit nou een stap omhoog? In Nijmegen ben jij hét aanspreekpunt voor de teammanager en teamleiders op locatie. Omdat veel collega's van jou in Rotterdam werken ben jij dus het gezicht van Nijmegen en wordt er verwacht dat je snel schakelt en knopen doorhakt. Naast het recruiten van agents in Nijmegen ben je ook verantwoordelijk voor het werven van management functies. Ben jij iemand die snel netwerkt, spart met teamleiders en de echte toppers makkelijk herkent en uit de markt trekt? Dan zoeken we jou!

De functie van recruiter in Nijmegen is heel divers. Als jij minimaal 1 jaar ervaring hebt en zin hebt in een mooie uitdaging waarbij je zelf met de plannen kan komen, kijk dan niet verder en solliciteer. Ik hoop jou dan snel te spreken en meer over de functie te kunnen vertellen.

Voor welk bedrijf werk je?

FINTREX is dé specialist binnen de callcenterbranche als het gaat om personeel. Daarnaast is FINTREX in mei onderdeel geworden van Yource, Yource is gespecialiseerd in klantcontact en is een sparringpartner voor onze klanten, voor elke vraag hebben wij een passende oplossing. Yource is actief is in Nederland, België, Luxemburg, Bulgarije en Marokko, waardoor we nu alle vormen van klantcontactoplossing kunnen bieden aan onze klanten. De medewerkers bij FINTREX werken hard om hun doelen te halen, maar zullen elkaar altijd helpen als dat nodig is. Samen kan je meer bereiken en kan je de beste resultaten halen. Naast dat er bij FINTREX hard gewerkt wordt, is er ook ruimte voor gezelligheid. Zo wordt er iedere vrijdagmiddag geborreld, lunchen we iedere maand met elkaar en zijn er enkele keren per jaar verschillende uitjes.

Wat bieden wij?

  • Een salaris in schaal G4 die loopt tot €3.000,- waar je wordt ingeschaald op basis van ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenopbouw bij ABN AMRO;
  • Korting op zorgverzekering en sportabonnement;
  • Een onboardingstraject waardoor jij snel aan de slag kan;
  • Super leuke en ambitieuze collega's;
  • Legendarische borrels.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal een jaar ervaring met recruitment;
  • Affiniteit met de klantcontact branche;
  • Jij gaat voor de volle 100% voor deze nieuwe uitdaging;
  • Woonachtig in de omgeving van Nijmegen.

Hoe kun je solliciteren?

Heb ik jou enthousiast gemaakt en kan je niet wachten om bij FINTREX part of Yource aan de slag te gaan. Sollciteer dan via de button en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op!

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Groesbeek
Nijmegen
regio Nijmegen
Meer..
vacatures van dit bedrijf
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.