Home >

Recruitment Coördinator Nijmegen

Locatie

Nijmegen

Publicatiedatum

22-10-2019

Opdrachtgever

Fintrex BV

Wat ga jij doen als Recruitment Coördinator in Nijmegen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheden? Heb je ervaring met recruitment en wil jij de spil zijn tussen de Teammanager en je collega's in Rotterdam? Solliciteer dan direct op deze vacature als Recruitment Coördinator in Nijmegen. Je verantwoordelijkheden zijn het werven en selecteren van agents voor onze locatie in Nijmegen, maar als er een nieuwe Teammanager of Teamleider wordt uitgevraagd dan duik je hier meteen op. Je gaat veel sparren met de managers en teamleiders om er voor te zorgen dat jij de toppers uit de markt trekt en ze vervolgens begeleidt in hun employee journey om te kijken of ze op hun plek zitten en waar doorgroeimogelijkheden zijn.

De functie van Recruitment Coördinator in Nijmegen is heel divers. Als jij minimaal 1 jaar ervaring hebt en zin hebt in een mooie uitdaging waarbij je zelf met de plannen kan komen, kijk dan niet verder en solliciteer, ik spreek jou dan snel!

Voor welk bedrijf werk je?

Je komt te werken voor FINTREX als nieuwe collega in ons Outsourcing team met als standplaats Nijmegen. Het Outsourcing team verzorgt de werving en selectie van PCS. PCS is de Outsource specialist op het gebied van klantcontact en is gespecialiseerd in contactcenter technologie. PCS is de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft momenteel vestigingen in Almere, Amersfoort, Zwolle en Nijmegen.

Begin dit jaar is FINTREX toegetreden tot de Yource Group. Yource is gespecialiseerd in klantcontact en is een sparringpartner voor onze klanten, voor elke vraag hebben wij een passende oplossing. Yource is actief is in Nederland, Belgie, Luxenburg, Bulgarije en Marokko. FINTREX part of Yource is een organisatie gespecialiseerd in recruitment van klantcontact personeel, we zijn een jonge en ambitieuze club.

FINTREX part of Yource is de afgelopen jaren hard gegroeid en deze groei willen wij doorzetten. Wil jij ook groeien, beter worden en veel leren? Reageer dan snel op de vacature van Recruitment Coördinator in Nijmegen.

Wat bieden wij?

Naast een leerzame en gave werkplek bieden wij :

  • Een salaris die start in schaal G4 die loopt tot € 3.000 en waar je op basis van ervaring wordt ingeschaald;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km;
  • Pensioenopbouw bij ABN AMRO;
  • Een gezellig team;
  • Collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering;
  • Korting op jouw sportschool abonnement;
  • Een onboarding waardoor je snel up en running bent.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Leergierig en zin in een uitdaging;
  • Verantwoordelijkheid;
  • Affiniteit met de klantcontact branche;
  • Minimaal een jaar ervaring met recruitment.

Hoe kun je solliciteren?

Heb ik jou enthousiast gemaakt en kan je niet wachten om bij FINTREX part of Yource aan de slag te gaan. Sollciteer dan via de button en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Groesbeek
Nijmegen
regio Nijmegen
Meer..
vacatures van dit bedrijf
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.