Nijmegen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Regio Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Millingen aan de Rij
Groesbeek

QPR

QPR

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep enthousiaste, betrokken, nuchtere en daadkrachtige mensen die haar opdrachtgevers wil helpen om meer rendement uit haar talent te halen. Onze mensen zijn goed opgeleid, veelal zelf ondernemer (geweest) en hebben een ruime en brede ervaring op Organisatiegebied (strategie, structuur en processen) en Personeelsgebied (instroom, doorstroom en uitstroom van mensen).

Quality...

Kwaliteit leveren begint bij het oppakken van de juiste vraag. Voordat wij een vraag oppakken, kijken wij kritisch of het oplossen van deze vraag wel zorgt voor structurele oplossing van het probleem. In de praktijk blijkt dit vaak niet het geval te zijn en zit er iets anders achter dat opgelost moet worden. In de uitvoering van onze opdrachten leveren we kwaliteit, door het maken van heldere resultaatafspraken, regelmatige afstemming over de voortgang, samenwerking met onze opdrachtgever en door te zorgen voor de juiste persoon op de opdracht.

People...
Mensen maken het verschil tussen een goed en een minder goed presterende organisatie. Door rekening te houden met de talenten, voorkeuren en behoeften die iemand ten aanzien van werk heeft, wordt het beste in de persoon boven gehaald. Dit betekent meer werkplezier, motivatie en maximaal rendement voor de persoon en de organisatie en minder kans op teleurstelling, uitval en onnodige kosten.

Result...
Als een organisatie weet waar ze voor staat en wat ze wil bereiken, kan ze helder zijn in de bijdrage die ze van haar mensen verwacht. Als dit niet duidelijk is, zullen mensen niet met de neuzen dezelfde kant op werken en werkt de organisatie niet efficient. Ook zullen de eigen interpretaties en verwachtingen leiden tot onbegrip, discussie en demotivatie, wat de prestatie van de organisatie niet ten goede komt.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Oudshoorn & Co Processionals Ingenieur Next Glasford Polanski & Partners Schuijl Financieel en Logistiek Personeel Korndewal IT-workX B.V. IT-Profile Tentenbouwwerk
ICT Vacatures Nijmegen
Sales Vacatures Nijmegen
Techniek Vacatures Nijmegen
Finance Vacatures Nijmegen
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.