Home > Bedrijfspresentaties > Consulting Careers
Nijmegen Heeft Werk

Consulting Careers

Consulting Careers

Consulting Careers
Je bent net afgestudeerd en onderzoekt je mogelijkheden? Of ben je een aantal jaren aan de slag en vind je het tijd voor een stap in je carrière? Wij zoeken voor diverse opdrachtgevers Consultants met én zonder ervaring. Wij beschikken over een groot netwerk en goede kennis van de markt. Wij werven constant voor diverse opdrachten die we op deze website publiceren. Tevens werven we ook voor diverse opdrachten en opdrachtgevers waar we minder ruchtbaarheid aan geven. Wanneer je je inschrijft bij Consulting Careers kom je in aanmerking voor alle openstaande vacatures die aansluiten bij jouw profiel. Wij werken altijd vanuit een proactieve houding. Onze integriteit en discretie spreken daarbij voor zich.

De kandidaten die wij bemiddelen beschikken over een afgeronde WO opleiding in bedrijfskundige, technische of IT richting. Analytisch inzicht in combinatie met goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij van belang.

Consultant worden?
Wij maken graag kennis met gedreven, gemotiveerde en ambitieuze Consultants (in spe) die een uitdaging niet uit de weg gaan. Herken jij je in deze omschrijving? Dan ontvangen wij graag jouw gegevens.

Kijk voor openstaande vacatures op onze

Deel dit bedrijf

Onze klanten

ICT Vacatures Nijmegen
Sales Vacatures Nijmegen
Techniek Vacatures Nijmegen
Finance Vacatures Nijmegen
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.