Home > Bedrijfspresentaties
Nijmegen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Nijmegen
Nijmegen

Bedrijfspresentaties

client
OAK Bemiddeling

OAK Bemiddeling

OAK bemiddeling helpt bij het vinden van de juiste specialisten op het gebied van ICT, Account management en ondersteunende functies, door gebruik te maken van onder andere, een netwerk dat in meer dan 33 jaar arbeidsverleden is opgebouwd.
Online People

Online People

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
Online-Jobboard

Online-Jobboard

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
Onze mensen InBeeld

Onze mensen InBeeld

InBeeld is gespecialiseerd in het bemiddelen van interim-professionals binnen de zorg, welzijn en sociale zekerheid.
Oudshoorn & Co

Oudshoorn & Co

In één oogopslag zien welke Automotive vacatures er in jouw regio zijn? Consolid Automotive biedt werk aan op het gebied van techniek, logistiek, aftersales en sales. Registreer je met het eenvoudig uploaden van je profiel, je motivatie en je wensen. Daarna kun je dit altijd up to date houden en reageren op de laatste vacatures.
People in Science

People in Science

People in Science is een recruitmentbureau voor professionals in de branches chemie, biotechnologie, life science, farma, milieu, en food.
Personato Acountancy

Personato Acountancy

Wij werken voor alle accountants- en administratiekantoren in het zuiden, midden en oosten van Nederland. Van klein tot groot. Dat biedt perspectief voor zowel starters als ervaren kandidaten, in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.
Personato Finance

Personato Finance

Een mooie etalage waarin productie- en handelsbedrijven en dienstverlenende organisaties naast overheid en zorginstellingen staan. Met functies die variëren van Assistent Controller en Administratief Medewerker tot Financieel Directeur of Business Controller.
Personato ICT

Personato ICT

Heb je belangstelling voor een interne ICT-functie? Dan ben je in het goede gezelschap van de circa 1.500 klanten waar we Personato-breed voor werken. Met vacatures die variëren van Helpdeskmedewerker tot aan zware specialistische ICT Management en adviesfuncties.
Personato Logistiek

Personato Logistiek

Wij denken in kansen. In uitdagingen waar je een tijd mee vooruit kunt. In de volle breedte van de logistieke sector. Van regionale transport- en distributiebedrijven tot aan mondiale logistieke dienstverleners en supply chain organisaties. En van operationele tot aan specialistische functies op directieniveau.
Personato Office

Personato Office

Elke organisatie, groot of klein, heeft behoefte aan een goede ondersteuning van het management. Onze kracht ligt in het brede aanbod van secretariële functies die variëren van Secretarieel Medewerk(st)er tot Teamleider Secretariaat en van Office Manager tot Directiesecretaresse.
Personato P&O

Personato P&O

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, dat zich uitstrekt over alle branches waarin Personato actief is. Hierdoor kunnen we een breed scala aan interessante vacatures bieden, van Medewerker P&O tot HR-Manager. Dat doen we op een no-nonsense manier. Want bij ons telt maar één ding en dat is het resultaat. Een baan die jou op het lijf is geschreven.
Personato Sales

Personato Sales

Onze afdeling richt zich niet specifiek op één branche. We werken zowel voor kleine MKB-bedrijven als voor landelijke spelers, in de tien verschillende specialismen waarin Personato actief is. Alle niveaus komen aan bod, van een binnendienstfunctie tot aan specialistische commerciële betrekkingen in zowel sales als marketing.
Personato Techniek

Personato Techniek

Wij hebben een breed aanbod aan vacatures die variëren van Allround Onderhoudsmonteur, Projectleider Engineering tot aan Technisch Directeur. Voor starters en professionals.
Personeelselectief

Personeelselectief

PersoneelSelectief bemiddeld zijn personeelsaanbod op basis van Werving En Selectie, Detachering en Uitzenden. Specifiek voor regio Zwolle, Genemuiden, Zwartewaterland en Staphorst bemiddelt zij geschoold personeel, administratief, commercieel en technisch. Tevens het verzorgen van trainingen, zoals managementtraining op diverse niveaus.
Pienk

Pienk

Dé specialist in bemiddeling van commerciële binnendienst medewerkers, customer service medewerkers, secretaresses, office managers, personal assistants en méér: Pienk, Office professionals!
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist

Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist

Wij weten de juiste baan voor je te vinden. We helpen je bij je persoonlijke ontwikkelingen (binden/boeien) en als jij of je werkgever afscheid van elkaar willen nemen (bedanken) helpen wij je weer aan een nieuwe baan.Niet zomaar een baan, een baan die bij je past!
PMW Maatwerk

PMW Maatwerk

PMW Maatwerk levert gekwalificeerde kandidaten in de Techniek, op tijdelijke of vaste basis.Wij zijn dé personeelsbemiddelaar in diverse sectoren van Techniek, wij vervullen.
Polanski & Partners

Polanski & Partners

Polanski & Partners bestaat meer dan twintig jaar en is als intermediair gespecialiseerd in hoger kader- en topmanagement. De ambachtelijke werkwijze blijft, maar de website is grondig aangepakt.
Processionals

Processionals

Succesvol specialiseren, daarmee zijn wij onderscheidend. Processionals is een modern, gespecialiseerde recruitmentorganisatie dat bedrijven uit de procesindustrie van kwalitatief, technisch hoogstaand personeel voorziet. Door onze vergaande specialisatie en aanpak zijn wij anders dan anderen. Daarin schuilt ook ons succes. Wij kennen de veelzijdigheid van de procesindustrie en de productiemethoden en functies die daarin zijn vertegenwoordigd. Deze kennis zetten wij in ten behoeve van onze kandidaten en opdrachtgevers in het grootste deel van Nederland. Onderscheidend is ook onze werkwijze. Onze recruiters geloven in een persoonlijke band met onze klanten en kandidaten. Door deze individuele aanpak zijn wij in staat om tot een juiste match te komen. We sturen hierbij voortdurend op onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken, deskundig en doelgericht.
Puur sales

Puur sales

Puur Sales is een eigentijds adviesbureau dat zich richt op alle aspecten van uw salesorganisatie met als doel uw salesprocessen te optimaliseren. Wij helpen u sneller, efficiënter en effectiever resultaten te behalen met de medewerkers in uw salesteam, ook op de lange termijn.

Onze klanten

CareersinHolland.com BAST TECHNIEK MARK Recruitment Roel Kiers Assistentematch Cirrus Staffing Services B.V.
ICT Vacatures Nijmegen
Sales Vacatures Nijmegen
Techniek Vacatures Nijmegen
Finance Vacatures Nijmegen
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.