Home > Bedrijfspresentaties
Nijmegen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Groesbeek
Nijmegen
regio Nijmegen

Bedrijfspresentaties

client
Easy Recruitment

Easy Recruitment

Wie kent het niet? Weinig tijd om de beste kandidaat voor uw vacature te vinden. Uiteindelijk kiest u de kandidaat die een voldoende haalt. Easy Recruitment vindt voor u echt goede kandidaten! Neem direct contact met ons op om tijd te besparen!
ECO NOVA B.V.

ECO NOVA B.V.

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij helpen bij het vinden van jouw ideale baan.
Eliantie

Eliantie

Eliantie is gespecialiseerd in ICT detachering en recruitment. Dit doen wij al sinds 1989 middels een drietal business units. Eliantie heeft de crisis van de afgelopen jaren redelijk goed doorstaan en heeft als doelstelling om de komende jaren weer flink te gaan groeien.
Empiria

Empiria

Op succesvolle wijze bemiddelen wij mensen naar vast werk of ad interim opdrachten bij onze opdrachtgevers binnen de Industrie, Logistiek, Zakelijke dienstverlening en (semi) Overheid.
Eqeep

Eqeep

Eqeep is een ervaren dienstverlener op het gebied van Consulting en Detachering.
Eqeep Group

Eqeep Group

Eqeep is een ervaren dienstverlener op het gebied van Consulting en Detachering.
Evidentis

Evidentis

Evidentis Recruitment brengt hoger opgeleide kandidaten en werkgevers op een persoonlijke wijze met elkaar in contact voor een vaste baan.
ExpertsOnly

ExpertsOnly

ExpertsOnly is gespecialiseerd in technische capaciteitsondersteuning binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, technische automatisering, procestechniek en installatietechniek. Als Technisch Specialist vind je bij ExpertsOnly maatwerk vacatures voor de volgende stap in je loopbaan. Werkgevers in de techniek biedt ExpertsOnly personele ondersteuning op projectbasis of voor een vaste aanstelling binnen de eigen organisatie
Fintrex BV

Fintrex BV

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dé partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.
Fitselect

Fitselect

De "core business" van FitSelect is het bij elkaar brengen van werk en mensen binnen de fitness, wellness en leisure branche. Met als focus management & sales functies vanaf MBO/HBO+ niveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring zijn wij gericht op snelheid en kwaliteit. Middels ons unieke concept, waarbij betrokkenheid en samenwerking centraal staan, voorziet FitSelect in één zorgeloos aanspreekpunt voor werving & selectie.
ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition is een werving & selectie- en detacheringsbureau voor professionals in de vakgebieden (commerciële) arbeidsbemiddeling, sales en techniek. ForAmbition is NEN 4400-1 gecertificeerd en is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA).
Franchise Result

Franchise Result

Op Franchiseformule.nl kunt u uw franchiseformule op diverse manieren onder de aandacht brengen bij kandidaat-franchisenemers

Onze klanten

Online People Metafoor Personeelsbank We Matter Spijtenburg Artsen Bemiddeling Medicadenta Koelewijn & Partners TMProfs People in Science
ICT Vacatures Nijmegen
Sales Vacatures Nijmegen
Techniek Vacatures Nijmegen
Finance Vacatures Nijmegen
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.