Home > Bedrijfspresentaties
Nijmegen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
regio Nijmegen
Groesbeek
regio Nijmegen

Bedrijfspresentaties

client
Maatwerk Werving & Selectie

Maatwerk Werving & Selectie

Maatwerk richt zich voornamelijk op de procestechniek. We hebben vacatures voor ervaren operators, maar ook bieden we leer-werktrajecten voor mensen die graag opgeleid willen worden tot volwaardig operator. Je krijgt dan de mogelijkheid om in de procestechniek te kunnen werken en om daarnaast bijvoorbeeld je Vapro te halen.
MANS recruitment B.V.

MANS recruitment B.V.

Mans Recruitment bemiddelt op persoonlijke en daadkrachtige wijze in vast en tijdelijk werk. Onze doelgroep varieert van HBO’ers en WO’ers met ruime werkervaring tot starters met een afgeronde beroepsopleiding.
MARK Recruitment

MARK Recruitment

MARK Recruitment is specialist in arbeidsbemiddeling binnen de bouw- en technische sector.
Matchpartner

Matchpartner

Als gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en outplacement voegt Matchpartner waarde toe aan het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten.
Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling

Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling

Matchpartner is het bureau voor professionals in de arbeidsbemiddeling, die van baan willen veranderen. Meestal maken onze kandidaten een overstap naar een van onze vacatures arbeidsbemiddeling die past bij hun persoonlijke ontwikkeling. Door de vele vacatures in de abeidsbemiddeling zijn er volop kansen. Wellicht ook voor u.
Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.
Matchpartner-commercie

Matchpartner-commercie

Matchpartner Commerciële Arbeidsbemiddeling is een specialist voor werving & selectie, detachering en arbeidsmobiliteit in arbeidsbemiddeling.
Matchpartner-gemeente

Matchpartner-gemeente

Gemeentes krijgen te maken met ontwikkelingen die elkaar in snel tempo opvolgen. Nieuwe verantwoordelijkheden vragen om nieuwe expertise. Flexibiliteit en samenwerking zijn daarbij essentieel. Dat weet Matchpartner, daarom weten gemeentes en professionals ons al jaren te vinden.
Matchpartner-zorg

Matchpartner-zorg

Op het terrein van Zorg & Welzijn gaan de ontwikkelingen razendsnel. De hervormingen rond de overheveling van de langdurige zorg naar de gemeenten brengen voor organisaties nieuwe uitdagingen mee op het gebied van capaciteit en kwaliteit van personeel.
Metaalkanjers

Metaalkanjers

Metaalkanjers helpt haar opdrachtgevers aan vakmensen die werkzaam zijn binnen de Metaalindustrie.
Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank is gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden, detacheren en payrollen van ervaren en gekwalificeerde docenten.
Mister Job

Mister Job

Mister Job bemiddelt hoger opgeleide professionals in de profit en non-profit sector. Wij staan voor detacheren, werven en selecteren en het is onze uitdaging om voor ieder capaciteitsvraagstuk de beste oplossing te vinden.
Nedselect

Nedselect

Nedselect is gespecialiseerd in de invulling van commerciële vacatures (Sales & Marketing) binnen de ICT. Wij hebben een breed netwerk van relaties en kandidaten in bij fabrikanten, distributeurs, installateurs en dienstverleners. Als we geen passende vacature hebben gaan we voor geselecteerde kandidaten zelfs op zoek!
NetCare

NetCare

NetCare heeft een compleet aanbod in ICT, zowel hard en software, projecten maar ook het inzetten van ICT professionals voor vast of tijdelijk. Een compleet aanbod tegen scherpe tarieven geleverd door een enthousiast team.
Netwerkt werving & selectie - 2

Netwerkt werving & selectie - 2

Als je een baan zoekt waarin je jouw achtergrond in de autobranche kunt gebruiken ben je bij Autobanen Werving en Selectie aan het goede adres. Autobanen is specialist in de werving en selectie van kandidaten op MBO, HBO en WO-niveau voor de autobranche en leasebranche.
Newroadz BV

Newroadz BV

NewRoadz is specialist in vaste banen op het gebied van trucks, transport en logistiek. Kortom de wereld van diesel en de grote wielen. Een goede match tussen jou en je nieuwe werkgever is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking waarbij we vooral kijken naar jouw karakter en de cultuur van het bedrijf.
Novaccent

Novaccent

Nováccent Recruitment Services is de corporate recruitment afdeling van de Nováccent groep. Wij werven IT professionals voor vaste posities binnen Nováccent en freelancers / ZZP-ers voor projecten of specifieke expertise binnen onze bedrijfsonderdelen. Wat Nováccent Recruitment Services uniek maakt is dat wij onze wervings- en bemiddelingskracht ook beschikbaar stellen aan de klanten en relaties van Nováccent.
NXPD

NXPD

NXPD is dé uitzendorganisatie die bemiddelt in vacatures binnen de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. De mogelijkheden van onze dienstverlening zijn uitzenden, werving en selectie, payrolling en ZZP bemiddeling.

Onze klanten

Solid Professionals Young Engineering Werktuigbouw Medicadenta Automonteur24 ITON Professionals BV Initial All4jobs Zorg
ICT Vacatures Nijmegen
Sales Vacatures Nijmegen
Techniek Vacatures Nijmegen
Finance Vacatures Nijmegen
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.