Home >

Klantadviseur zakelijke markt

Locatie

Nijmegen

Publicatiedatum

13-01-2021

Opdrachtgever

Yource Group

Wat ga jij doen als Klantadviseur zakelijke markt?

Heb jij ervaring in telefonisch klantcontact? Kom dan nu werken als Klantadviseur voor de zakelijke markt bij ABN AMRO in Nijmegen! Je kan vanaf 24 uur per week aan de slag voor een salaris van € 12,92 bruto per uur.

Als Klantadviseur voor de zakelijke markt ben jij verantwoordelijk voor het klantcontact met ondernemers die lopende financiële producten hebben. Zij bellen dagelijks naar de afdeling, omdat zij vragen hebben of advies willen. Het is daarom belangrijk dat jij goed kan luisteren en durft door te vragen. Op deze manier achterhaal jij de hulpvraag en weet jij precies waar je klant behoefte aan heeft. Daarnaast is het belangrijk dat jij een analytische blik hebt, zodat je door het verhaal van je klant een mooie match kan maken met andere financiële producten. Op deze manier zorg je ervoor dat het bankieren van je klant nog gemakkelijker wordt!

Voor welk bedrijf werk je?

Je gaat werken bij ABN AMRO op de Hertogstraat in Nijmegen. De vestiging bevindt zich midden in het centrum, maar we werken momenteel volledig thuis. Voordat je gaat starten, heb je in de week ervoor een introductiedag. Op deze dag ga jij kennis maken met de bank, leg jij de bankierseed af en krijg jij je laptop en andere materialen mee, zodat jij volledig thuis kunt werken.

Wat bieden wij?

Wat mag jij verwachten als Klantadviseur:

  • Een salaris van € 12,92 bruto per uur;
  • De kans om kosteloos je Wft basis te behalen;
  • Een betaalde fulltime training van 5 weken;
  • Ook na de training kan jij rekenen op persoonlijke coaching.

Wat vragen wij?

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal in het bezit van je mbo4;
  • Je hebt ervaring in telefonisch klantcontact;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij graag werken als Klantadviseur zakelijke markt bij ABN AMRO in STAD? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Groesbeek
Nijmegen
regio Nijmegen
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.