Home >

Quality & Security Officer

Locatie

Nijmegen

Publicatiedatum

12-09-2023

Publicatie eindigt

11-09-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Vacature Quality & Security Officer

Als Quality & Security Officer:

  • Ben je verantwoordelijk voor het voeren van de regie om te komen tot een optimale inzet van het kwaliteitsmanagementsysteem en de inbedding van kwaliteits- en procesmanagement;
  • Ben je verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van alle interne en externe audit- en certificeringstrajecten (ISO en ISEA) en bewaak je de implementatie van de benodigde maatregelen;
  • In de rol van Security Officer, ben je label overstijgend verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging en werk je daarvoor nauw samen met de Manager IT beheer. Voor het beleid werk je samen met de Privacy Officer;
  • Draag je zorg voor de coördinatie van de riskmeetings volgens risicomanagementbeleid en stuur je functioneel aan op een optimaal en intrinsiek gemotiveerd riskteam.

Op deze manier draag jij bij aan een veilige en kwalitatief goede werkomgeving voor jouw collega’s en een optimale klantwaarde. 

Wij vragen van de Quality & Security Officer

Naast die persoonlijke match, beschik je over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Ongeveer 5 jaar relevante ervaring in kwaliteit- en/of security management;
  • Aantoonbare ervaring met procesmanagement;
  • Lef, eigenzinnig, hardwerkend, persoonlijk, inventief, uitdagend. Herken jij jezelf in minstens twee van onze kernwaarden, dan zijn we gegarandeerd een match. 

Wij bieden de Quality & Security Officer

  • Wij bieden jou een startsalaris, afhankelijk van ervaring, met groeimogelijkheden tot €5.075 bruto per maand op fulltime basis. Binnen Acture bieden we diverse doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal;
  • Jaarlijkse bonusregeling. Goede prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Acture beloont goede financiële bedrijfsresultaten met een jaarlijkse bonus. Deze bedraagt maximaal 8% van het basis bruto jaarsalaris en wordt afhankelijk van de resultaten op groepsniveau, geheel of gedeeltelijk uitgekeerd aan het eind van het jaar;
  • 30 vakantiedagen, omdat wij tijd voor jezelf net zo belangrijk vinden;
  • Vakopleidingen, trainingen en coaching. Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar collega’s via onze online trainingsbibliotheek - de Acture Academy – onbeperkt toegang tot hebben;
  • Een goede pensioenregeling. Geregeld via MijnDoenpensioen van a.s.r.;
  • Een collectieve zorgverzekering;
  • Dagelijks een uitgebreid lunchbuffet. In de kantine van ons spiksplinternieuwe kantoor serveren we een gezonde lunch, mét salades en fruit. Bovendien kun je bij Acture na werktijd samen met je collega’s een sportieve bootcamp les volgen onder begeleiding van een professional. 

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Bedrijfsprofiel

Acture is dé private uitvoerder sociale zekerheid. Wij geloven dat het hebben van werk de beste vorm van sociale zekerheid is. Het activeren van mensen staat daarom centraal in onze organisatie en dienstverlening. We activeren werknemers om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. We activeren de branche met oplossingen om verder te komen. We activeren collega’s om zich voortdurend verder te ontwikkelen en op zoek te gaan naar nieuwe initiatieven, producten en innovaties.

Sinds de oprichting in 2008 zijn we gegroeid van 4 naar ruim 300 medewerkers. Samen leveren we de beste service en kwaliteit, en gaan we voortdurend op zoek naar nieuwe initiatieven en producten. Onze werksfeer scoort onder medewerkers een 8,8 en collegialiteit een 8,5. Samen vieren we successen en maken we herinneringen.

Bij Acture investeren we maximaal in uitjes, feestjes en events maar ook in jouw ontwikkeling. We bieden uitdagingen en carrièrekansen. We activeren jou om de beste versie van jezelf te worden. Daarbij creëren we een omgeving waar iedereen erbij hoort. We erkennen, omarmen en respecteren de verschillen tussen medewerkers. Sterker nog, we zien er juist de toegevoegde waarde van.

De basis van onze sterke bedrijfscultuur zijn onze zes kernwaarden. Wij geloven in de kracht van lef, eigenzinnigheid, hardwerkend, persoonlijk, inventief en uitdagend. Lees hier meer over wie we zijn en waar we voor staan.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je direct solliciteren? Scroll dan naar beneden en stuur je sollicitatie in. Wil je meer weten over de functie of de organisatie en wil je geheel vrijblijvend hierover in gesprek? Plan dan hier een belafspraak met Semir in wanneer het jou uitkomt ☎️.


Bekijk

onze nieuwste vacatures
Groesbeek
Nijmegen
regio Nijmegen
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.