Home >

Adviseur Dagelijkse Bankzaken

Locatie

Nijmegen

Publicatiedatum

21-05-2021

Opdrachtgever

Yource Group

Wat ga jij doen Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO?

Ben jij communicatief vaardig en ben jij er klaar voor om ervaring op te gaan doen in de bankwereld? Ga aan de slag als Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO in Nijmegen. Je werkt 24-36 uur per week met een startsalaris van € 13,28 bruto per uur.

Nog geen eerdere werkervaring in de bancaire sector maar die wil jij wel heel graag op doen? Dan is Adviseur Dagelijkse Bankzaken echt iets voor jou. Jij bent het aanspreekpunt voor de particuliere klanten van ABN AMRO. De ene keer krijg jij wat makkelijkere vragen over bijvoorbeeld de betaalpas of overboekingen en de andere keer wat ingewikkelder en minder leuke onderwerpen zoals fraude of phishing. Jij schakelt dan met verschillende afdelingen wat het werk afwisselend maakt, met genoeg uitdaging en de mogelijkheid op jezelf te blijven ontwikkelen. Vanuit de afdeling Dagelijkse Bankzaken kan jij bijvoorbeeld doorgroeien naar Hypotheken, Business Contacts of Kredieten.

Om te beginnen is het een vereiste dat jij in het bezit bent van een Wft Basis certificaat. Deze kan jij voor start kosteloos behalen via Yource. Daarnaast heb jij om door te groeien naar andere afdelingen ook andere Wft certificaten nodig. Ook deze kun jij allemaal behalen via Yource. Om jou zo goed mogelijk te laten starten krijg jij de eerste 6 weken een fulltime betaalde training. Zo word jij volledig klaargestoomd om de verschillende klantvragen op te lossen!

Voor welk bedrijf werk je?

ABN AMRO is een internationale bank met internationale klanten. Daarom is het belangrijk dat jij de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in zowel woord als geschrift. Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken kom jij terecht in een gezellig en hardwerkend team. Iedereen doet er alles aan om de klanten zo goed mogelijk te woord te staan en oplossingen te bieden voor de problemen. Dit doe jij vanuit huis maar als je straks weer een dag naar kantoor kan komen vinden jouw werkzaamheden plaats op het ABN AMRO kantoor in Nijmegen aan de Hertogstraat.

Wat bieden wij?

Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO mag jij het volgende verwachten:

  • Een startsalaris van € 13,28 bruto per uur wat verhoogd kan worden naar € 14,87 bruto per uur;
  • De mogelijkheid om kosteloos diverse Wft certificaten te behalen;
  • Een volledig verzorgde thuiswerkset;
  • Reiskostenvergoeding waarvan reizen met het OV 100% vergoed wordt;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de bank.

Wat vragen wij?

Van een Adviseur Dagelijkse Bankzaken verwachten wij het volgende:

  • Jij bent in het bezit van een MBO4 diploma;
  • Een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week;
  • Jij staat sterk in jouw Wft basis certificaat te behalen en eventueel nog andere certificaten.

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij aan de slag als Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO in Nijmegen? Klik op de sollicitatiebutton en laat je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Groesbeek
Nijmegen
regio Nijmegen
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.