Home >

Teamleider Salarissen en Uitkeringen

Locatie

Nijmegen

Publicatiedatum

01-09-2023

Publicatie eindigt

31-08-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Vacature Teamleider Salarissen en Uitkeringen

Als Teamleider Salarissen & Uitkeringen coördineer je een team van 4 collega’s. Daarnaast hou jij je bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Ben je verantwoordelijk voor een juiste werking en controle op de salaris- en uitkeringenadministratie;
  • Stuur jij de externe salarisverwerker aan;
  • Adviseer je managers en HR inzake fiscale vraagstukken op het gebied van loonheffingen;
  • Draag je, conform checklist, zorg voor een juiste en tijdige aansluiting tussen de salaris- en uitkeringenadministratie en een tijdige afdracht van de premies;
  • Voer je het functioneel beheer van de salarismodule (NMBRS) en uitkeringsmodule (Klout7);
  • Zorg jij voor een gemotiveerd team dat samen streeft naar het beste resultaat. Je herkent talent in jouw team en met jouw enthousiaste begeleiding help je ze ontwikkelen naar hun volle potentie.

In deze functie rapporteer je aan de CFO. 

Wij vragen van de Teamleider Salarissen en Uitkeringen

Naast die persoonlijke match, beschik je over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Affiniteit of ervaring met salaris administratie;
  • Een proactieve werkhouding en je bent in staat om in een dynamische werkomgeving je prioriteiten te stellen;
  • De competenties oplossingsgericht en analytisch. Je bent cijfermatig onderlegd en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het werk dat je aflevert;
  • Lef, eigenzinnig, hardwerkend, persoonlijk, inventief, uitdagend. Herken jij jezelf in minstens twee van onze kernwaarden, dan zijn we gegarandeerd een match. 

Wij bieden de Teamleider Salarissen en Uitkeringen

  • Wij bieden jou een startsalaris vanaf €3.800 en een maximaal salaris van €5.075 bruto per maand op fulltime basis. Bovendien zijn er bij Acture diverse doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal;
  • Jaarlijkse bonusregeling. Goede prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Acture beloont goede financiële bedrijfsresultaten met een jaarlijkse bonus. Deze bedraagt maximaal 8% van het basis bruto jaarsalaris en wordt afhankelijk van de resultaten op groepsniveau, geheel of gedeeltelijk uitgekeerd aan het eind van het jaar;
  • 30 vakantiedagen, omdat wij tijd voor jezelf net zo belangrijk vinden;
  • Vakopleidingen, trainingen en coaching. Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar collega’s via onze online trainingsbibliotheek - de Acture Academy – onbeperkt toegang tot hebben;
  • Een goede pensioenregeling. Geregeld via MijnDoenpensioen van a.s.r.;
  • Een collectieve zorgverzekering;
  • Dagelijks een uitgebreid lunchbuffet. In de kantine van ons spiksplinternieuwe kantoor serveren we een gezonde lunch, mét salades en fruit. Bovendien kun je bij Acture na werktijd samen met je collega’s een sportieve bootcamp les volgen onder begeleiding van een professional. 

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Bedrijfsprofiel

Acture is dé private uitvoerder sociale zekerheid. Wij geloven dat het hebben van werk de beste vorm van sociale zekerheid is. Het activeren van mensen staat daarom centraal in onze organisatie en dienstverlening. We activeren werknemers om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. We activeren de branche met oplossingen om verder te komen. We activeren collega’s om zich voortdurend verder te ontwikkelen en op zoek te gaan naar nieuwe initiatieven, producten en innovaties.

Sinds de oprichting in 2008 zijn we gegroeid van 4 naar ruim 300 medewerkers. Samen leveren we de beste service en kwaliteit, en gaan we voortdurend op zoek naar nieuwe initiatieven en producten. Onze werksfeer scoort onder medewerkers een 8,8 en collegialiteit een 8,5. Samen vieren we successen en maken we herinneringen.

Bij Acture investeren we maximaal in uitjes, feestjes en events maar ook in jouw ontwikkeling. We bieden uitdagingen en carrièrekansen. We activeren jou om de beste versie van jezelf te worden. Daarbij creëren we een omgeving waar iedereen erbij hoort. We erkennen, omarmen en respecteren de verschillen tussen medewerkers. Sterker nog, we zien er juist de toegevoegde waarde van.

De basis van onze sterke bedrijfscultuur zijn onze zes kernwaarden. Wij geloven in de kracht van lef, eigenzinnigheid, hardwerkend, persoonlijk, inventief en uitdagend. Lees hier meer over wie we zijn en waar we voor staan.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je direct solliciteren? Scroll dan naar beneden en stuur je sollicitatie in. Wil je meer weten over de functie of de organisatie en wil je geheel vrijblijvend hierover in gesprek? Plan dan hier een belafspraak met Semir in wanneer het jou uitkomt ☎️.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Groesbeek
Nijmegen
regio Nijmegen
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Nijmegen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.